Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ πόντων όλων των εποχών στο NBA και οι σταρ του πρωταθλήματος σπεύδουν να αποθεώσουν τον "Βασιλιά"!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ πόντων όλων των εποχών στο NBA και οι σταρ του πρωταθλήματος σπεύδουν να αποθεώσουν τον “Βασιλιά”!

Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς στο Πόρτλαντ, ο Έλληνας σούπερ σταρ υποκλίθηκε στον «βασιλιά» του ΝΒΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έχω πει πολλές φορές. Μπορεί πολλοί να μιλάνε για τον MJ (σ.σ. Μάικλ Τζόρνταν) αλλά εγώ μεγάλωσα παρακολουθώντας τον ΛεΜπρόν, τον Κόμπι, τον KD (σ.σ. Κέβιν Ντουράντ). Αυτό που τον έκανε τον ΛεΜπρόν να ξεχωρίζει ήταν η συνέπεια. Το κάνει για 20 χρόνια. Δεν είχε ποτέ κάποιον σοβαρό τραυματισμό και πάντα πρόσεχε το σώμα του ώστε να ήταν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα του. Πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο» και συνέχισε:

«Πιθανόν να σπάσει το ρεκόρ αύριο (σ.σ. στο ματς με τους Θάντερ) ή απέναντι σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Πιθανότατα θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 40.000 πόντους, κάτι που είναι τρελό για εμένα. Έχει 30 πόντους κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν, όπως και πέρυσι. Την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν… πόσο; 23-24 χρονών; Δεν θυμάμαι. Είναι τρελό, αλλά γίνεται καλύτερος. Κινείται καλύτερα, καταλαβαίνει καλά το παιχνίδι, αλλά τώρα είναι σαν να γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και αυτό είναι κάτι που θέλω και εγώ να ακολουθήσω. Πολλοί παίκτες έρχονται και φεύγουν. Είναι εξαιρετικοί για 2 χρόνια, 3 χρόνια, 5 χρόνια. Εγώ θέλω να είμαι σπουδαίος για περισσότερα από 15 χρόνια. Να μπορέσω να κάνω επιτυχημένη την ομάδα μου, να μπορώ να κατακτήσω πρωταθλήματα, και να βελτιώνομαι».

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτά τα λόγια: «Όταν σκέφτεσαι τον ΛεΜπρόν, αυτά τα πράγματα σκέφτεσαι. Συνέπεια και το γεγονός ότι είναι σπουδαίος για 20 χρόνια. Θα φτάσει τους 40.000 πόντους και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος ο οποίος θα μπορέσει να πλησιάσει αυτό το ρεκόρ. Και αυτό διότι για να σπάσεις αυτό το ρεκόρ πρέπει να παίξεις 20 χρόνια σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να τραυματιστείς. Τότε ίσως να έχεις την ευκαιρία να το σπάσεις. Κάτι που είναι τρελό. Έχουμε ανταγωνιστεί αρκετές φορές ο ένας τον άλλο και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στο Λος Άντζελες. Δεν θα σκεφτόμαστε το ρεκόρ. Στο τέλος της ημέρας όμως μιλάμε για ιστορία και πρέπει να του βγάλεις το καπέλο. Πρέπει να του δείξεις σεβασμό, να του δώσεις λουλούδια και να ελπίζεις ότι στο μέλλον θα βρεθείς σε τέτοια θέση ώστε να κάνει ο κόσμος το ίδιο με σένα. Σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο GOAT».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик