Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/4) διεξήχθη η αναμέτρηση Λέικερς-Μπακς, η οποία ήταν ιστορική, καθώς «μονομάχησαν» τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο! Σίγουρα δε θα την ξεχάσουν ποτέ την ημέρα αυτή! Τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο, συγκεκριμένα ο Γιάννης με τον Θανάση (Μιλγουόκι Μπακς) αλλά και ο «βενιαμίν» Κώστας Αντετοκούνμπο, βρέθηκαν ταυτόχρονα στο παρκέ! Με αυτόν τον τρόπο μπήκαν […]

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/4) διεξήχθη η αναμέτρηση Λέικερς-Μπακς, η οποία ήταν ιστορική, καθώς «μονομάχησαν» τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο!

Σίγουρα δε θα την ξεχάσουν ποτέ την ημέρα αυτή! Τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο, συγκεκριμένα ο Γιάννης με τον Θανάση (Μιλγουόκι Μπακς) αλλά και ο «βενιαμίν» Κώστας Αντετοκούνμπο, βρέθηκαν ταυτόχρονα στο παρκέ!

Με αυτόν τον τρόπο μπήκαν σε μια σπάνια λίστα του NBA.

Ο Γιάννης είχε 25 πόντους με 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 μπλοκ. Ο Θανάσης είχε 8 πόντους, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα τρίποντο… στο πρόσωπο του αδελφού του, Κώστα. Ενώ ο μικρός της οικογένειας έπαιξε μόλις 2 λεπτά, δίχως να πετύχει κάποιον πόντο!

Οι τρείς παίκτες βρέθηκαν στο παρκέ μαζί για 52 δευτερόλεπτα στο 4ο δωδεκάλεπτο. Έτσι, έγιναν η δεύτερη τριάδα αδελφών που συνυπήρξε στο παρκέ σε αναμέτρηση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Η άλλη ήταν τα αδέλφια Χόλιντεϊ, με τους Τζρού, Τζάστιν και Άαρον.

Οι… οικογενειακές ιστορίες του NBA!

Τα παιδιά του Ρικ Μπάρι έχουν αγωνιστεί και οι τρεις στο NBA. Ο Μπρεντ κέρδισε 2 τίτλους με τους Σπερς, αγωνιζόμενος 14 σεζόν, ενώ κέρδισε και τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 1996. Ο Τζον τελείωσε την καριέρα του με 39.2% στα τρίποντα. Ενώ ο Ντρου, έπαιξε μόλις 3 σεζόν στο NBA, όμως είχε κι εκείνος 38.1% στα τρίποντα!

Η οικογένεια Τζόουνς είχε 4 αδέλφια που έπαιξαν στο NBA. Ο Κάλντγουελ αγωνίστηκε σε 1299 αναμετρήσεις, παίζοντας και σε All Star Game. Ο Τσαρλς κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Ρόκετς το 1995. Ο Μέιτζορ αγωνίστηκε σε 374 ματς, ενώ ο Ουίλ έπαιξε στους Ιντιάνα και στους Μπάφαλο.

Η παρακάτω τριάδα αδελφών είναι και η πρώτη που συναντήθηκε σε αναμέτρηση NBA. Συγκεκριμένα σε ένα ματς μεταξύ Πέλικανς-Πέισερς, όπου ο Τζρου συναντήθηκε με τους Τζάστιν και Άαρον. Βέβαια, ο Τζρου κάνει παρέα στον Γιάννη και τον Θανάση στους Μπακς. Ο Άαρον παίζει στην Ιντιάνα από το 2018, ενώ από το ’19 παίζει εκεί και ο Τζάστιν!

Επιπλέον, υπάρχει η τριάδα αδελφών Πλάμλι. Με τον Μέισον, που αγωνίζεται στους Πίστονς, ενώ παλαιότερα έχει παίξει σε Μπρούκλιν, Πόρτλαντ και Ντένβερ. Ο Μάιλς, πλέον παίζει στην Κίνα, όμως έχει αγωνιστεί σε Πέισερς, Μπακς, Σανς, Χοκς και Χόρνετς. Ενώ τέλος ο Μάρσαλ ήταν στους Νικς και στους Μπακς!

Καταλήγοντας έχουμε και τα αδέλφια Ζέλερ, με τους Κόντι, Τάιλερ και Λουκ. Ο πρώτος δεν έχει φύγει ποτέ από τη Σάρλοτ, ενώ ο δεύτερος έχει παίξει 414 ματς στο NBA (Καβαλίερς, Σέλτικς, Μπακς, Χοκς, Νετς, Σπερς, Γκρίζλις). Ο Λουκ έπαιζε μόλις 16 ματς στο NBA (σεζ. 2012-13), με τους Φοίνιξ Σανς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι