Ποιο μήνυμα θέλει να στείλει ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Οι τελικοί του ΝΒΑ βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο ο Τζέιλεν Μπράουν πρότεινε να σταματήσουν. Φυσικά, είχε το λόγο του και είναι σοβαρός.

Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρίσκονται, προς το παρόν, στο 1-1. Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «Κελτών», ωστόσο, πρότεινε να γίνει μποϊκοτάζ από τους παίκτες.

Λίγο πριν οι δύο αντίπαλοι κατέβουν να αγωνιστούν στον τρίτο τελικό υποστήριξε πως οι ΝΒΑers θα πρέπει να στείλουν μήνυμα -και μάλιστα με εμφατικό τρόπο- για τα περιστατικά βίας στις ΗΠΑ λόγω της εκτεταμένης οπλοκατοχής.

«Θα μπορούσαμε να φθάσουμε στο σημείο του μποϊκοτάζ. Έχουμε ανοιχτό μυαλό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται», ανέφερε σχετικά.

Όπως πρόσθεσε: «Σίγουρα, θα πρέπει να βρεθεί λύση για αυτήν την κατάσταση. Μια τέτοια αντίδραση θα ευαισθητοποιούσε πολλούς. Θα τραβούσε την προσοχή.

Είναι ένα ζήτημα που συζητιέται, αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει πολύς κόσμος που αισθάνεται πίεση και υπάρχουν και πολλές αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Πραγματικά, πιστεύω ότι ένα μποϊκοτάζ στους τελικούς είναι μια αποτελεσματική στρατηγική, η οποία μπορεί να λειτουργήσει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ