Έξαλλος ο Κλέι Τόμπσον.

Αφεντικό στην έδρα τους οι Μπόστον Σέλτικς! Οι «Κέλτες» εκμεταλλευόμενοι κυρίως το πρώτο ημίχρονο αλλά και την τέταρτη περίοδο στο τρίτο ματς των τελικών του NBA κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήρε την νίκη με 116-100 και έκαναν το 2-1 στη σειρά.

Η ομάδα της Βοστώνης έχει πλέον τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την σπουδαία επικράτηση των Σέλτικς ήταν ο Τζέιλεν Μπραόυν με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ενώ ο Τέιτουμ είχε 26 πόντους και 9 ασίστ και ο Μάρκους Σμαρτ πρόσθεσε άλλους 24 πόντους. Επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους το Σάββατο τα ξημερώματα (11/6 04:00) και πάλι στην έδρα των «Κελτών».

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Κλέι Τόμπσον έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον κόσμο της Βοστώνης και δεν στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο λόγος; Επειδή οι φίλαθλοι των «Κελτών» έβριζαν μπροστά σε μικρά παιδιά.

«Έχουμε παίξει ξανά μπροστά σε αγενές κοινό. Έλεγαν υβριστικά συνθήματα μπροστά σε παιδιά. Αληθινό επίπεδο. Καλή δουλειά Βοστόνη», δήλωσε ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ