Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από φανταστικός αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος! Η διαδρομή του εμπνέει άπαντες και κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να μάθουν πτυχές του θρύλου του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από φανταστικός αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος! Η διαδρομή του εμπνέει άπαντες και κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να μάθουν πτυχές του θρύλου του.

Ο αντίκτυπος που έχει ο Γιάννης σε όλο τον αθλητικό πλανήτη είναι εντυπωσιακός. Ένα παιδί από τα Σεπόλια κατέκτησε τον κόσμο και η ιστορία του έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές!

Κάποιοι μάλιστα κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για να γνωρίζουν από κοντά τον τόπο που άρχισαν όλα και να μάθουν από πρώτο χέρι πως πλάθηκε αυτό το μοναδικό ταλέντο!

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζον Μέρκιουρι έφτασε στην γειτονιά του Γιάννη από το Μιλγουόκι.

Ήρθε να μαζέψει εμπειρίες ζωής και να ακούσει ιστορίες που θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την εκτίμησή του προς τον κορυφαίο παίκτη μπάσκετ του κόσμου!

Αυτές οι εμπειρίες δεν θα μείνουν για τον εαυτό του. Η μπασκετική Αμερική έχει πολλά να διδαχθεί από τον Γιάννη και όχι μόνο αγωνιστικά!

Ο απεσταλμένος των Αμερικανών κάνει οδοιπορικό στα στέκια του Γιάννη, εκεί όπου ξεκίνησε να ονειρεύεται παρά τις δυσκολίες επιβίωσης!

Μιλάει με ανθρώπους που τον έζησαν από μικρή ηλικία και ανατριχιάζει! Ο κατάλληλος άνθρωπος για να του εντρυφήσει την σπουδαιότητα του Αντετοκούνμπο είναι ο Γιάννης Τζίκας, ο ιδιοκτήτης καφετέριας που φρόντιζε καθημερινά τον Γιάννη και τα αδέρφια του!

Ο κ.Τζίκας μιλάει με περηφάνια για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ενώ και ο Μέρκιουρι παραδέχεται το ίδιο, εκπροσωπώντας το Μιλγουόκι!

Η λατρεία για αυτή την οικογένεια δεν έχει σύνορα και όσο ο μύθος του μεγαλώνει, περισσότερες όμορφες ιστορίες θα βγαίνουν στην επιφάνεια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ