Λίγο πριν την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα, ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς πλέον, Κάιρι Ίρβινγκ, δεν μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τους Μπρούκλιν Νετς. Ίρβινγκ: «Η επιλογή να πάω στους Μάβερικς ήταν η καλύτερη της καριέρας μου» «Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον οργανισμό» λέει ο […]

Λίγο πριν την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα, ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς πλέον, Κάιρι Ίρβινγκ, δεν μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ίρβινγκ: «Η επιλογή να πάω στους Μάβερικς ήταν η καλύτερη της καριέρας μου»

«Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον οργανισμό» λέει ο Ίρβινγκ και συμπληρώνει «Απλά νομίζω ότι το θέμα έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις και δημιουργήθηκε ένα… χάος, λόγω των media. Δεν πρόκειται να πω ότι φταίτε εσείς, οι δημοσιογράφοι. Aλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δε ξέρει τι γίνεται πραγματικά πίσω από την… σκηνή. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι έχουν τις πηγές τους για να λένε το τι ακριβώς έχει γίνει».

Ο Ίρβινγκ στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα για το πως εξελίχθηκε η κατάσταση. Kαι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Νετς. Aπλά είναι ευτυχισμένος με την παρουσία του στους Μάβερικς.

«Για εμένα το να γίνει η ανταλλαγή αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου» είπε και πρόσθεσε πως «Χρειαζόμουν να βρεθώ κάπου που θα είναι ήρεμο το μυαλό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ