Το ΝΒΑ παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές το σοβαρό λάθος που έγινε στην τελευταία φάση της τέταρτης περιόδου στο Σέλτικς-Λέικερς.

Το ΝΒΑ παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές το σοβαρό λάθος που έγινε στην τελευταία φάση της τέταρτης περιόδου στο Σέλτικς-Λέικερς.

Με το σκορ ισόπαλο ο Τζέισον Τέιτουμ χτύπησε το χέρι του Λεμπρόν Τζέιμς, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αστοχήσει και τις δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση (105-105), όπου η ομάδα της Βοστώνης πήρε τη νίκη (125-121).

Η επίσημη έκθεση για τα σφυρίγματα στα δύο τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (Last 2 Minute Report) αναφέρει πως κακώς δεν υπήρξε σφύριγμα για δύο βολές στη συγκεκριμένη φάση.

Παράλληλα, η Ένωση Διαιτητών του ΝΒΑ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ομολογεί πως υπήρξε ένα σοβαρό λάθος που οι ρέφερι φέρουν βαρέως. «Όπως όλοι, οι διαιτητές κάνουν λάθη. Κάναμε ένα στο τέλος του χθεσινού αγώνα και αυτό είναι κάτι που μας ενοχλεί πολύ. Αυτή τη φάση θα τη φέρουμε βαρέως και θα μας προκαλέσει πολλές άγρυπνες νύχτες, καθώς προσπαθούμε σκληρά να είμαστε οι καλύτεροι διαιτητές που μπορούμε», αναφέρεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ