Σίγουρα ένα περίεργο σκηνικό έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ, καθώς το αεροπλάνο της ομάδας… έπεσε κυριολεκτικά πάνω σε ένα σμήνος πουλιών. Ένα αρκετά τρομακτικό επεισόδιο έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ. Κι αυτό καθώς το αεροπλάνο που μεταφέρει το team της ομάδας, συγκρούστηκε στον αέρα, με ένα σμήνος πουλιών. Οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να […]

Σίγουρα ένα περίεργο σκηνικό έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ, καθώς το αεροπλάνο της ομάδας… έπεσε κυριολεκτικά πάνω σε ένα σμήνος πουλιών.

Ένα αρκετά τρομακτικό επεισόδιο έζησε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ. Κι αυτό καθώς το αεροπλάνο που μεταφέρει το team της ομάδας, συγκρούστηκε στον αέρα, με ένα σμήνος πουλιών.

Οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τα πτηνά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση. Ένα περιστατικό που θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα, στους αιθέρες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν από τις ΗΠΑ, η σύγκρουση προκάλεσε αρκετό τρόμο στους παίκτες και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο γεγονός. Η μηχανή του αεροπλάνου πήρε φωτιά, κι εν τέλει έγινε αναγκαστική προσγείωση.

Δείτε μερικά tweets από τους… τρομαγμένους παίκτες των Τζαζ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα