Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο συγκλονίζει! Η δύσκολη διαδρομή, η μετανάστευση στην Ελλάδα και η σύνδεση με την Οδύσσεια του Ομήρου.

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο συγκλονίζει! Η δύσκολη διαδρομή, η μετανάστευση στην Ελλάδα και η σύνδεση με την Οδύσσεια του Ομήρου.

Η πορεία μέχρι την κορυφή είχε πολλά εμπόδια για τον Greek Freak. Ο κορυφαίος παίκτης του NBA έχει βρει πλέον την Ιθάκη του αλλά δεν ήταν πάντα έτσι! Υπήρξαν δύσκολα χρόνια τα οποία παρουσιάζονται στην ταινία 12 λεπτών με τίτλο “Naija Odyssey” παραγωγής της What’s app.

Ο Γιάννης διηγείται την ιστορία του με παραστατικότητα και κομμάτια που παραπέμπουν στην Οδύσσεια. Οι στιγμές που εκτυλίσσονται είναι πολύ συγκινητικές και φανερώνουν το μεγαλείο του Έλληνα σούπερ σταρ!

“Γιάννης, The Greek Freak. Αυτό είναι το όνομα που μου έδωσε ο κόσμος. Όλα όσα είμαι, απλά σε ένα όνομα. Μία χώρα. Αλλά δεν είμαι εγώ. Δεν ειναι όλα όσα είμαι. Ποιος είμαι; Υπήρχαν στιγμές που ούτε εγώ δεν ήξερα. Στην Ελλάδα ήμουν Νιγηριανός. Στην Νιγηρία ήμουν Έλληνας. Ζούσα στην μέση. Ανάμεσα σε δύο χώρες, δύο ταυτότητες. Δεν είχα κάτι να με δένει με το σπίτι. Μου δίδαξαν να βρίσκω δύναμη στις ρίζες μου” εξιστορείται ο Γιάννης στην κάμερα και συγκλονίζει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ