Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ένας ακόμα που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο συμπαίκτης του «Greek Freak» στους Μιλγουόκι Μπακς  βρέθηκε στο podcast «The Old Man & the Three» και μίλησε για την συνύπαρξή τους στα «ελάφια».

«Παίζοντας με τον Γιάννη και τον Κρις (σ.σ Μίντλετον) πιστεύω ότι έχουμε καλή χημεία. Και έπρεπε να… βρω τη δυναμική ανάμεσα σε αυτούς τους δύο γιατί ήταν συμπαίκτες για οκτώ χρόνια…

Ο τρόπος που δουλεύει ο Γιάννης είναι σαν σετ από μπαταρίες. Ποτέ δεν σταματά να έρχεται κατά πάνω σου. Και για κάποιον να το βλέπει αυτό συνεχόμενες βραδιές πραγματικά είναι χάλια. Εγώ απολαμβάνω να είμαι δίπλα του. Πραγματικά! Υπήρξαν παιχνίδια που κάνει μία ντρίπλα στο μισό γήπεδο και απλά καρφώνει την μπάλα δίπλα από την γραμμή των βολών. Και ξέρεις ότι έχει μεγάλο διασκελισμό και την κίνηση που μοιάζει λίγο με βήματα ή οτιδήποτε άλλο… Αλλά ακόμη και με βήματα δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό και πιστεύω είμαι πολύ καλός αθλητής.

Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam. Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στον Γιάννη είναι ότι θέλει να είναι ο καλύτερος. Εξασκείται καθημερινά σε ό,τι κάνει. Πιστά κάθε μέρα! To “work ethic” του, θέλει να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!», είπε ο Χόλιντεϊ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ