Μπερτομέου κατά Παναθηναϊκού και Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξανά! Ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού». Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, λόγω αναρτήσεων που είχε κάνει. Σε αυτές αναφερόταν στην είδηση ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι η παρουσία του στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, «τρέχει» πειθαρχική έρευνα και για τους «πράσινους». Καθώς, παρότι […]

Μπερτομέου κατά Παναθηναϊκού και Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξανά! Ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού». Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, λόγω αναρτήσεων που είχε κάνει.

Σε αυτές αναφερόταν στην είδηση ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι η παρουσία του στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, «τρέχει» πειθαρχική έρευνα και για τους «πράσινους». Καθώς, παρότι έχει απεμπλακεί από την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου. Αλλά και για τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Συνεπώς, είναι μια, όπως φαίνεται από τις τελευταίες κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί το κεφάλαιο Ευρωλίγκα για τον ίδιο. Συνεχίζοντας την κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον οποίο είναι στα… μαχαίρια εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι ο πρώτος ο οποίος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το πώς λειτουργεί ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Επιπλέον, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα για να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2018 και λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου είχε ασκήσει δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι