Σημειώνεται πως οι ιθύνοντες του Αυτοκράτορα βρίσκονται σε επαφή με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ομάδα με την οποία ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Μπάνκστον: Πάτησε Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη! –

Ο Αμερικανός ψηλός πέρασε μία ταλαιπωρία μέχρι να προσγειωθεί στη χώρα μας καθώς καθυστέρησε η πτήση του χθες από τις ΗΠΑ για την Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση. Kαι να περιμένει ώρες  στην Τουρκία μέχρις ως ότου επιβιβαστεί σε πτήση για τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως οι ιθύνοντες του Αυτοκράτορα βρίσκονται σε επαφή με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Oμάδα με την οποία ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο. Προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Μπάνκστον περνάει από ιατρικές εξετάσεις ενώ στο τραπέζι υπάρχει και το σενάριο δανεισμού του παίκτη. Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για το αν τελικά θ’ αποτελέσει τον αντικαταστάτη του άτυχου Μάνι Μπέιτς. Ενισχύοντας έτσι την κιτρινόμαυρη φροντ λάιν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ