Συνολικά έξι παίκτες των Μπακς δεν θα αγωνιστούν κατά των Πέισερς, αλλά το θετικό νέο είναι πως ο Κρις Μίντλετον διατηρεί ελπίδες να παίξει παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο από το προηγούμενο παιχνίδι με τους Σέλτικς. Ο Γιάννης μπήκε σε απομόνωση μία μέρα μετά το ματς με τη Βοστόνη, αλλά δεν είναι ο μοναδικός […]

Συνολικά έξι παίκτες των Μπακς δεν θα αγωνιστούν κατά των Πέισερς, αλλά το θετικό νέο είναι πως ο Κρις Μίντλετον διατηρεί ελπίδες να παίξει παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο από το προηγούμενο παιχνίδι με τους Σέλτικς.

Ο Γιάννης μπήκε σε απομόνωση μία μέρα μετά το ματς με τη Βοστόνη, αλλά δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των Μπακς που του συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο Ουές Μάθιους μπήκε στο πρωτόκολλο κι έχει χάσει τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ενώ προστέθηκε σε αυτούς τους δύο και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο. Η ειρωνεία είναι ότι ο γκαρντ των πρωταθλητών θα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σε αυτό το παιχνίδι, καθώς παρέμενε τραυματίας από τον περσινό πρώτο γύρο των πλέι οφ με τους Χιτ.

Για να αποδεσμευτούν αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να εμφανίσουν δύο αρνητικά μοριακά τεστ μέσα σε δύο 24ωρα ή να μείνουν δέκα μέρες σε καραντίνα και φυσικά να μην έχουν πλέον κορωνοϊό.

Εκτός από τους τρεις παίκτες που βρίσκονται στο πρωτόκολλο ασφαλείας, ο κόουτς Μπουντενχόλζερ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον ΝτεΜάρκους Κάζινς για προσωπικούς λόγους, τον Σέμι Οτζελέγιε (τραυματίας στη γάμπα) και φυσικά στον Μπρουκ Λόπεζ που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση.

To clear the protocols, a player must either be out for a minimum of 10 days or return two negative PCR tests at least 24 hours apart. Tuesday’s news now leaves Antetokounmpo’s status for Milwaukee’s rematch with Boston on Christmas Day in doubt.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ