Επιστροφή του κόσμου στην Audi Arena για την Μπάγερν. Το 90% του κόσμου επιστρέφει στις εξέδρες σύμφωνα με ανακοίνωση των Βαυαρών. Κάθε θεατής θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος ή να έχει νοσήσει από κορωνοϊό το τελευταίο εξάμηνο, ενώ άπαντες θα φορούν ιατρικές μάσκες. Από το… τίποτα κάτι είναι κι αυτό, Μετά 549 μέρες από […]

Επιστροφή του κόσμου στην Audi Arena για την Μπάγερν. Το 90% του κόσμου επιστρέφει στις εξέδρες σύμφωνα με ανακοίνωση των Βαυαρών.

Κάθε θεατής θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος ή να έχει νοσήσει από κορωνοϊό το τελευταίο εξάμηνο, ενώ άπαντες θα φορούν ιατρικές μάσκες. Από το… τίποτα κάτι είναι κι αυτό,

Μετά 549 μέρες από την τελευταία φορά που φίλαθλοι της Μπάγερν είδαν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας πίσω στον Μάρτιο του 2019 όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και διακόπηκε η Ευρωλίγκα, ο ιστορικός σύλλογος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Το πρώτο εντός έδρας ματς για την ομάδα του κόουτς Τρινκιέρι είναι προγραμματισμένο για τις 26 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ουλμ για τη γερμανική λίγκα, ενώ ο εναρκτήριος αγώνας για την Ευρωλίγκα θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

/www.eurohoops.net

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ABA League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γερμανία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ