Από ήττα Ο Παναθηναϊκός ερχόταν κόντρα στην Ρεάλ, και στο Ισραήλ εναντίον της Μακάμπη έψαχνε αντίδραση και μια καλή εμφάνιση. Αντίθετα από την εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν η γηπεδούχος. Η Ελληνική ομάδα δεν είχε απόψε τον Λευτέρη Μποχωρίδη, από την άλλη την πρώτη του ο Γιόγκι Φέρελ στη δωδεκάδα. Ο Πρίφτης ξεκίνησε τον […]

Από ήττα Ο Παναθηναϊκός ερχόταν κόντρα στην Ρεάλ, και στο Ισραήλ εναντίον της Μακάμπη έψαχνε αντίδραση και μια καλή εμφάνιση. Αντίθετα από την εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν η γηπεδούχος.

Η Ελληνική ομάδα δεν είχε απόψε τον Λευτέρη Μποχωρίδη, από την άλλη την πρώτη του ο Γιόγκι Φέρελ στη δωδεκάδα.

Ο Πρίφτης ξεκίνησε τον αγώνα με Πέρι, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Γουάιτ και Παπαγιάννη. Από την άλλη ο Σφαιρόπουλος με τους Γουίλμπεκιν, Έβανς, Καλέιρο, Γουίλιαμς και Λεσόρ

Μακάμπι – Παναθηναϊκός 77 – 73

Ο Παναθηναϊκός  ξεκίνησε πολύ καλά αμυντικά στην αρχή του ημιχρόνου, αλλά μετά κατέρρευσε.  Έδωσε πολλές φορές το δικαίωμα  στην ομάδα του Σφαιρόπουλου,  στο set και στο transition. Αν βάλουμε και την αστοχία των παιχτών του Πρίφτη, λογικά ξέφυγε η Ισραηλινή ομάδα.

Πολλά τα άστοχα σουτ από τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, με τις περισσότερες επιλογές να είναι κακές. Έτσι πήγε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και η διαφορά όλο και μεγάλωνε,

Απογοητευτικά ποσοστά σε δίποντα (7/22) και τρίποντα (3/12). Ο Παπαπέτρου με 9 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ, και μεγάλη η βοήθεια του Παπαγιάννη στα ριμπάουντ 7.

Από την άλλη πλευρά όλα τα λεφτά είναι ο Νάναλι με 16 πόντους, που δεν βρήκαν τρόπο να τον περιορίσουν.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι με Πέρι, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Γουάιτ και Παπαγιάννη. Η Μακάμπι με Γουίλμπεκιν, Έβανς, Καλέιρο, Γουίλιαμς και Ρέινολντς.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο έργο, και γρήγορα η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 15 πόντους. Κάπου εκεί χάθηκαν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού, που βάση της εικόνας τους δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο.

Στην τέταρτη περίοδο στο δεύτερο μισό είδαμε να ξυπνάει ο Παναθηναϊκός και με δέκα συνεχόμενους πόντους έριξε την διαφορά στους 10 πόντους. Γουάιτ και Νέντοβιτς έδωσαν λύσεις. Συνέχισε την προσπάθεια του και έφτασε μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Γουίλμπεκιν 16 (3/9 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Έβανς 7, Καλέιρο 4. Γουίλιαμς 11 (2), Τέιλορ, Ρέινολντς 6 (9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σόρκιν 9 (4/4 δίποντα. 1/3 βολές, 6 ριμπάουντ), Ντιμπαρτολομέο, Νάναλι 18 (1), Ζίζιτς 6, Λεσόρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι (0/7 σουτ), Μέικον 17 (2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/5 βολές). Παπαγιάννης 6 (3/5 δίποντα, 12 ριμπάουντ), Παπαπέτρου 15 (3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ. 3 ασίστ), Φέρελ 3 (1/4 σουτ, 3 ασίστ), Κασελάκης 3 (1), Γουάιτ 14 (4/6 τρίποντα), Φλόιντ, Νέντοβιτς 13 (3/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1/3 βολές), Έβανς 2, Σαντ Ρος.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=zZ9d6P05J54

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик