Σε μία δύσκολη σεζόν o Γιόκιτς στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζει από εκεί όπου σταματησε στην περσινή σεζόν. Όταν κατέκτησε και τον τίτλο του MVP. “Νομίζω πως είναι ένας από τους MVP με το λιγότερο σεβασμό από πλευράς προσοχής”, αναφέρει ο Μάικ Μαλόουν. “Αν όμως ανοίξεις το λεξικό και πας στο λήμμα “συνέπεια”, […]

Σε μία δύσκολη σεζόν o Γιόκιτς στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζει από εκεί όπου σταματησε στην περσινή σεζόν. Όταν κατέκτησε και τον τίτλο του MVP.

“Νομίζω πως είναι ένας από τους MVP με το λιγότερο σεβασμό από πλευράς προσοχής”, αναφέρει ο Μάικ Μαλόουν.

“Αν όμως ανοίξεις το λεξικό και πας στο λήμμα “συνέπεια”, θα βρεις μία φωτογραφία του Νίκολα δίπλα”.

“Από τη “φούσκα” ακόμα, τα περσινά 72 ματς και φέτος χωρίς τον Μάρεϊ, τον Πόρτερ και τον Ντοζίερ, κάνουν τις επιδόσεις του Γιόκιτς ακόμα πιο εκπληκτικές”, τονίζει ο κόουτς των Νάγκετς.

“Εννοώ πως, ο Νίκολα Γιόκιτς δεν είναι… σέξι. Απλά δεν είναι, αν και μάλλον η σύζυγος του διαφωνεί. Αν όμως είσαι ένας αυθεντικός μαθητής του παιχνιδιού, ένας προπονητής, κάποιος που αγαπάει το παιχνίδι που παίζεται με το σωστό τρόπο, τότε θα πρέπει να εκτιμήσεις τον Νίκολα όσο του αξίζει να το κάνεις.

Δεν θα βρίσκεται στο SportsCenter καρφώνοντας μπροστά σε κάποιον. Δεν θα μπλοκάρει την μπάλα στέλνοντας την στην τρίτη σειρά καθισμάτων. Αν όμως εκτιμάς την πάσα, το μπασκετικό IQ, το διάβασμα του παιχνιδιού, ό,τι κάνει κάθε βράδυ (σκορ, ριμπάουντ, δημιουργία), τότε ξέρεις τι κάνει ο Νίκολα. Κι επιτέλους αρχίζω κι ακούω να παίρνει περισσότερα εύσημα ως αμυντικός”.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ