Η πιο δυνατή στιγμή του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game του Κλίβελαντ.

Το All Star Game του Κλίβελαντ ανέδειξε ως νικήτρια την TeamLebron με 163- 160 κόντρα στην TeamDurant. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μάλιστα ήταν ο πρωταγωνιστής καθώς η αγκαλιά του με τον Μάικλ Τζόρνταν ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε: «Επικρατούσε χάος μετά την τελετή βράβευσης των 75 καλύτερων παικτών. Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε στην παιδική μου ηλικία».

Ενώ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνέχισε, για τον Τζόρνταν, λέγοντας πως «δεν έχουμε μιλήσει πολλές φορές στα 19-20 χρόνια που βρίσκομαι στο NBA, αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πάρει έμπνευση από αυτόν. Πάντα ήθελα να γίνω σαν αυτόν όταν μεγαλώσω».

Τέλος, ο 37χρονος σμολ φόργουορντ αναφέρθηκε και σε έναν συμβολισμό. Δεδομένου ότι το νικητήριο καλάθι που σημείωσε ήταν μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Τζόρνταν. Δηλαδή, το fade away σουτ:

«Είναι τρελό επειδή το νικητήριο καλάθι που σημείωσα με fade away σουτ, είναι εμπνευσμένο από τον Τζόρνταν. Ο τρόπος που φορούσε τα παπούτσια και την εμφάνισή του, τα αμάξια που οδηγούσε, όλα αυτά με ενέπνευσαν. Δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία, επειδή δεν είμαστε συχνά στον ίδιο χώρο και γενικά δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Σήμαινε πολλά για εμένα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ