Η φάση των ομίλων του Basketball Champions League έφθασε στο τέλος της. Έτσι, έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα παίξουν στο επόμενο γύρο. Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ έχουμε διπλή ελληνική εκπροσώπηση. Καθώς το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ θα αγωνσιστούν στα play-in. Το Λαύριο θα αντιμετωπίσει την ιταλική Τρεβίζο στα play in του Basketball Champions […]

Η φάση των ομίλων του Basketball Champions League έφθασε στο τέλος της. Έτσι, έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα παίξουν στο επόμενο γύρο. Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ έχουμε διπλή ελληνική εκπροσώπηση. Καθώς το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ θα αγωνσιστούν στα play-in.

Το Λαύριο θα αντιμετωπίσει την ιταλική Τρεβίζο στα play in του Basketball Champions League με φόντο την είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ιγκοκέα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Aλλά οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την πρόκριση από το βράδυ της Τετάρτης (22/12) και στις 29/12 θα μάθουν τον αντίπαλό τους. Οριστικά στα play-in του Basketball Champions League πέρασε ο ΠΑΟΚ, παρότι δεν αγωνίστηκε!
Έτσι, απευθείας την πρόκριση στους «16» πήραν οι Λούντβιγκσμπουργκ, Μανρέσα, Μάλαγα, Φάλκο, Γαλατάσαραϊ, Τόφας Μπούρσα, Κλουζ και Μπούργος. 
Το ένα ζευγάρι των play in n τείναι το Λαύριο-Τρεβίζο. Πλην του ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες ομάδες είναι: Τενερίφη, Προμετέι, Καρσίγιακα, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντιζόν, Ρίγα, Ιγκοκέα, Στρασμπούρ, Οστάνδη, Χάποελ Χολόν, Νταρουσάφακα, Ρίτας Βίλνιους και Μπεσίκτας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπεσίκτας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ