Η αθλητική εταιρεία που ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ, ετοίμασε κάποιες εντυπωσιακές φανέλες, εμπνευσμένες απ’ το… διάστημα! Θα βλέπετε τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είστε στο διάστημα! Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας που ντύνουν τη Ρεάλ. Ανακοινώνοντας πως ο «Πόλεμος των Άστρων» και η «Βασίλισσα» θα είναι… σάρκα μία! Το […]

Η αθλητική εταιρεία που ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ, ετοίμασε κάποιες εντυπωσιακές φανέλες, εμπνευσμένες απ’ το… διάστημα!

Θα βλέπετε τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είστε στο διάστημα! Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας που ντύνουν τη Ρεάλ. Ανακοινώνοντας πως ο «Πόλεμος των Άστρων» και η «Βασίλισσα» θα είναι… σάρκα μία!

Το franchise των ταινιών που άφησαν ιστορία θα αποτυπωθεί στις φανέλες της ιστορικής ομάδας για έναν περιορισμένο αριθμό αγώνων φέτος!

Συγκεκριμένα, οι φιγούρες του Star Wars, Darth Vader, Yoda κλπ. θα βρίσκονται στις ειδικά σχεδιασμένες φανέλες. Η συνεργασία περιλαμβάνει δύο φανέλες και μπλούζα προπόνησης. Τα προϊόντα έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το διαδικτυακό κατάστημα της Ρεάλ.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ