Ένα ασυνήθιστο σκηνικό σημειώθηκε στον αγώνα των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Κρίστιαν Γουντ παίρνει το ριμπάουντ. Όλα καλά μέχρι εκεί! Αλλά έχει και συνέχεια…Ποιος να ήξερε ότι κινδυνεύει αν κάτσει στην κερκίδα; Ο χρόνος τελείωνε για το πρώτο ημίχρονο. Βλέπει γήπεδο και θέλει να κάνει μια μεγάλη μπαλιά. Όμως δεν υπολόγισε και […]

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό σημειώθηκε στον αγώνα των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Κρίστιαν Γουντ παίρνει το ριμπάουντ. Όλα καλά μέχρι εκεί! Αλλά έχει και συνέχεια…Ποιος να ήξερε ότι κινδυνεύει αν κάτσει στην κερκίδα; Ο χρόνος τελείωνε για το πρώτο ημίχρονο. Βλέπει γήπεδο και θέλει να κάνει μια μεγάλη μπαλιά. Όμως δεν υπολόγισε και πολύ καλά. Το λάθος υπολογισμό των πλήρωσε μία φίλαθλος των Χόρνετς!

Ο σέντερ των Ρόκετς άθελά του πέτυχε μία φίλαθλο που βρισκόταν στις κερκίδες. Η κυρία που επέστρεφε στη θέση της, την πέτυχε η μπάλα στο κεφάλι. Η γυναίκα σχεδόν έπεσε στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας, με τον Γουντ να μοιάζει απαρηγόρητος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ