Μετά την κίνηση ματ με τον Λευτέρη Μαντζούκα, έρχεται το νέο χτύπημα του Παναθηναϊκού.  ΄Ένα 17χρονο παιδί που ήδη συζητιέται καιρό τώρα στο ελληνικό μπάσκετ. Για τις προοπτικές του. Ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα και να είναι το επόμενο αστέρι στην αυριανή ομάδα που ετοιμάζουν οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης. Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αυριανό αστεράτο […]

Μετά την κίνηση ματ με τον Λευτέρη Μαντζούκα, έρχεται το νέο χτύπημα του Παναθηναϊκού.  ΄Ένα 17χρονο παιδί που ήδη συζητιέται καιρό τώρα στο ελληνικό μπάσκετ. Για τις προοπτικές του. Ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα και να είναι το επόμενο αστέρι στην αυριανή ομάδα που ετοιμάζουν οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης. Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αυριανό αστεράτο μέλλον του!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση ματ και απέκτησε το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν μια μεταγραφή με διπλό όφελος. Από την μια μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον και από την άλλη στερείς από τον αιώνιο αντίπαλο σου ένα βασικό του μεταγραφικό στόχο.

Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει στο μέλλον και στα ελληνόπουλα μετά τον Λευτέρη Μαντζούκα αποτελεί το νέο project των «πρασίνων».  Το όνομα του Τζουλιάνο Τόλα πιθανόν δεν σας λέει πολλά. Είναι όμως μάλλον η αρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας. Και ίσως μίας νέας πολιτικής που χαράσσουν στον Παναθηναϊκό ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Μετά την αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ έχει αναπροσαρμόσει την οικονομική πολιτική της και επιχειρεί ένα παιδομάζωμα με το βλέμμα στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επόμενη μεταγραφη των δύο επικεφαλής του Παναθηναϊκού είναι ο Τζουλιάνο Τόλα, ο 17χρονος σέντερ του Περιστεριού με ύψος 2.12μ. Ο Τόλα προπονείται υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της Basket League.

Πέρυσι ο Τόλα ξεχώρισε στους τελικούς του παιδικού πρωταθλήματος, αφού ήταν ο καθοριστικός παίκτης στη νικηφόρα σειρά του Περιστερίου με 3-1 επί του Δούκα, με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο. Στον τελευταίο τελικό, ο Τόλα είχε σκοράρει 40 πόντους και είχε μαζέψει 20 ριμπάουντ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ