Ο Φάνης Χριστοδούλου μένει στην Πάρο και την Τρίτη είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Προσπάθησε να αποφύγει Ι.Χ. και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να πέσει από την μηχανή και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Άμεσα μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή. Οι γιατροί όπως […]

Ο Φάνης Χριστοδούλου μένει στην Πάρο και την Τρίτη είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Προσπάθησε να αποφύγει Ι.Χ. και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να πέσει από την μηχανή και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή.

Οι γιατροί όπως είπαν στην τελευταία ενημέρωση έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.  Αλλά θα χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες για παρακολούθηση, και σίγουρα αρκετό καιρό στο σπίτι του.

Καθαρές οι εξετάσεις και λήξη συναγερμού

Οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και μόνο σωματικές είναι κακώσεις, (σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια).  Δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο, ούτε στο κεφάλι που υπήρχαν φόβοι δεν βρέθηκε τίποτα ανησυχητικό.

Ξανά στο νοσοκομείο πριν λίγους μήνες

Ο Φάνης Χριστοδούλου πριν λίγους μήνες είχε μεταφερθεί από την Πάρο στο νοσοκομείο της Σύρου, αφού αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος. Εισήχθη στην καρδιολογική πτέρυγα και μετά τις εξετάσεις που του έγιναν δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό για την υγεία του. 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ