Ο Ολυμπιακός με φόρα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες του σε πρωτάθλημα  πήγε στο Ιβανώφειο να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Ηρακλή. Ο γηπεδούχος από την άλλη έψαχνε την πρώτη του νίκη μετά τις πρώτες δύο ήττες. Γήπεδο: Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλής – Ολυμπιακός : 90 – 96 Αμφίρροπη η πρώτη περίοδος που έληξε 13 […]

Ο Ολυμπιακός με φόρα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες του σε πρωτάθλημα  πήγε στο Ιβανώφειο να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Ηρακλή. Ο γηπεδούχος από την άλλη έψαχνε την πρώτη του νίκη μετά τις πρώτες δύο ήττες.

ΓήπεδοΙβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο

Ηρακλής – Ολυμπιακός : 90 – 96

Αμφίρροπη η πρώτη περίοδος που έληξε 13 – 15. Οι γηπεδούχοι φιλότιμοι το παλεύαν, όσο από την πλευρά ο αντίπαλος τους το πήγαινε στο ρελαντί.

Μια από τα ίδια και  στην δεύτερη περίοδο με το σκορ να κλείνει 21-21 και ημίχρονο 34 – 36.

Στο δεύτερο ημίχρονο με ένα ξέσπασμα του και ένα σερί 0-9 πήγε την διαφορά στους 12 και πήρε για τα καλά τον έλεγχο του αγώνα. Αν και ο Μπαρτζώκας είχε σκοπό να ξεκουράσει τον Σλούκα, τελικά τον έβαλε μέσα, αφού με τον Παπανικολάου εκτός οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Δεν συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς ο Ολυμπιακός μετά το ξέσπασμα του και τελικά η τρίτη περίοδος έκλεισε με 54 – 63. Ο Ηρακλής παίζει ελεύθερα χωρίς άγχος και αυτό τον έκανε επικίνδυνο. Κάτι που το είδαμε στην τελευταία περίοδο που στα μέσα  ο Ηρακλής κατάφερε μάλιστα να περάσει μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι εγινε ντέρμπι στα τελευταία λεπτά.

Τελικά με τρελό τρίποντο του Παπαδάκη σε μηδέν χρόνο πήγε ο αγώνας σε παράταση!!! Οι παίχτες του Ολυμπιακού ξέχασαν να κάνουν φάουλ;

Στην παράταση πιο σοβαρός και με λιγότερα λάθη πήρε από την αρχή μια διαφορά “ασφαλείας” με τον καλύτερο του παίχτη Βενζέκοφ να παίρνει την ομάδα πάνω του.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ