Εκτός έδρας νίκη για τον Προμηθέα στην Νίκαια. Με την ομάδα της Πάτρας να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα στην Basket League. Μετά την ήττα από τον Άρη. Αυτό ήταν το πρώτο εν Ελλάδι θετικό αποτέλεσμα για τον Ηλία Ζούρο. Ο οποίος ήρθε για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν κλειστό μόνο στο […]

Εκτός έδρας νίκη για τον Προμηθέα στην Νίκαια. Με την ομάδα της Πάτρας να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα στην Basket League. Μετά την ήττα από τον Άρη.

Αυτό ήταν το πρώτο εν Ελλάδι θετικό αποτέλεσμα για τον Ηλία Ζούρο. Ο οποίος ήρθε για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο (9-9) κι έκτοτε ακολούθησε η οικοδόμηση μιας ισχυρής διαφοράς από τους φιλοξενούμενους. Αρχικά με γκολ-φάουλ του Ρέι για το +6 (13-19 στο 8′) κι εν συνεχεία με καλάθι του Αγραβάνη. Για την πρώτη διψήφια διαφορά στο ματς (15-25 στο 10′).

Ο Προμηθέας είχε 10/14 σουτ και 8 ασίστ στο δεκάλεπτο κι έφτασε ως το +12, ένα προβάδισμα το οποίο κατάφερε να επεκτείνει στην δεύτερη περίοδο με τρίποντο του Ρέι (25-39 στο 15′) καθώς και διαδοχικές επιτυχημένες προσπάθειες του Ρογκαβόπουλου στο φινάλε του ημιχρόνου (31-49).

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και μάζεψε κάπως το σκορ με τον αρχισκόρερ του, Τζέρμαν (42-54 στο 22′), όμως οι Πατρινοί δεν ανησύχησαν και βρίσκοντας τους πόντους που χρειάζονταν, έστειλαν ξανά την διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα με τον Γκραντ (47-67 στο 27′). Μάλιστα ένα ζευγάρι βολών του Ρέι στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου διαμόρφωσε το +24 (53-77) κι ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ