Να ακολουθάς πάντα το όνειρο σου. Έχεις ένα όνειρο, έναν σκοπό, μια επιθυμία. Μπορεί να σου έκοβαν τα όνειρα σου, μπορεί οι συνθήκες να σε έβγαλαν από τους στόχους σου, όμως πάντα μπορείς να τα ακολουθήσεις, να το παλέψεις, να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις. Και να κάνεις τη μεγάλη διαφορά στη ζωή σου. Όπως […]

Να ακολουθάς πάντα το όνειρο σου.

Έχεις ένα όνειρο, έναν σκοπό, μια επιθυμία. Μπορεί να σου έκοβαν τα όνειρα σου, μπορεί οι συνθήκες να σε έβγαλαν από τους στόχους σου, όμως πάντα μπορείς να τα ακολουθήσεις, να το παλέψεις, να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις. Και να κάνεις τη μεγάλη διαφορά στη ζωή σου. Όπως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας Νκβέιν Κένεντι από την μακρινή Μπαμέντα.

Μερικές φορές αυτό που θέλουμε δεν έχουμε την ευκαιρία να το αποκτήσουμε, όμως εάν δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και αγωνιστούμε γι’ αυτό μπορεί και να γίνει πραγματικότητα. Αυτή είναι και η περίπτωση του Νκβέιν Κένεντι, ο οποίος ονειρεύεται να παίξει στο NBA.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας Νκβέιν Κένεντι από την Μπαμέντα, μια πόλη που πλήττεται από τις μακροχρόνιες συγκρούσεις στο Καμερούν, έχει ένα όνειρο: να παίξει στο NBA.

Μπορεί να μην έχει τα απαραίτητα μέσα και εργαλεία προπόνησης λόγω των χρημάτων και της έλλειψης υποδομών και των συνθηκών λόγω των συγκρούσεων στην περιοχή, όμως αυτό δεν τον σταματά.

Ο Κένεντι χρησιμοποιεί αυτοσχέδιο εξοπλισμό για τις προπονήσεις του, όπως μπουκάλια με νερό, ξύλινους κορμούς, λάστιχα και οτιδήποτε μπορεί να βρει και να χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτό.

«Δεν έχει σημασία από πού προέρχεσαι» αναφέρει ο Κένεντι ο οποίος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το όνειρό του.

«Απλά αναζητώ ευκαιρίες, κάποιος να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου, το ταλέντο μου» προσθέτει.

Από τότε που άρχισε να δημοσιεύει βίντεο από τις προπονήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους και ίσως ανάμεσά τους βρίσκονται και ανιχνευτές ταλέντων από το NBA.

Ίσως το όνειρό του να μην απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ