Ο Ζίριους Γουίλιαμς ήταν ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε με τον Άρη φέτος το καλοκαίρι. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε ένα διάστημα μα αρκετή δουλειά στις ΗΠΑ. Βάζοντας τις βάσεις για την προετοιμασία του με τους “κιτρινόμαυρους” εν όψει της νέας σεζόν. «Κι έρχεται η στιγμή που ο χειμώνας θα ρωτήσει τι έκανες όλο το […]

Ο Ζίριους Γουίλιαμς ήταν ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε με τον Άρη φέτος το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε ένα διάστημα μα αρκετή δουλειά στις ΗΠΑ. Βάζοντας τις βάσεις για την προετοιμασία του με τους “κιτρινόμαυρους” εν όψει της νέας σεζόν.

«Κι έρχεται η στιγμή που ο χειμώνας θα ρωτήσει τι έκανες όλο το καλοκαίρι… Είμαι ευγνώμων που είχα ένα σπουδαίο τιμ κοντά μου στην προετοιμασία μου, για τη δεύτερη επαγγελματική μου χρονιά. Είμαι έτοιμος για ο,τιδήποτε μου έχει ετοιμάσει ο Θεός», αναφέρει Γουίλιαμς σε ανάρτησή του, μαζί και με ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές του προπονήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xeyrius (@xeyriuswilliams)

Ο παίκτης βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη. Για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ο πρώτος από τους ξένους του ρόστερ που έφτασε στην Ελλάδα. Ενόψει της προετοιμασίας που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι άνθρωποι του Άρη αναμένουν σταδιακά και τους υπόλοιπους. Την ώρα που εκκρεμούν άλλες 1-2 κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ