Ο Γκάρι Πέιτον δύο χρόνια μετά απαντά στην «ειρωνία» του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Γκάρι Πέιτον απαντά δυο χρόνια μετά στον Μάικλ Τζόρνταν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ μάλλον θα σκέφτηκε. Όσοι έχετε δει το The Last Dance θα θυμάστε ο ειρωνικό γέλιο του «Air Jordan» τη στιγμή που ο Γκάρι Πέιτον εξέφραζε την άποψη ότι τα πήγε καλά αμυντικά απέναντί του. Έκανε καλό μαρκάρισμα, όπως αναφέρει. Όλα αυτά αφορούν τους τελικούς του NBA το 1996. Είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες στιγμές του ντοκιμαντέρ.

Μιλώντας για πρώτη φορά επί του θέματος ο Glove έμεινε πιστός στην άποψή του. «Αυτός είναι ο Τζόρνταν και αυτό έπρεπε να κάνει», ανέφερε δείχνοντας ότι δεν έχει πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάρι Πέιτον:

“Νομίζω ότι ο Τζορτζ Καρλ προσπαθούσε να με συντηρήσει, γιατί ήμουν τραυματίας στη γάμπα. Στο τέταρτο παιχνίδι, χάναμε 3-0 και του είπα να με αφήσει να τον μαρκάρω, χωρίς να ανησυχεί για εμένα. Του είπα ότι θα βρω την λύση, του είπα ότι θα τον περιορίσω. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τον σταματήσουμε και πράγματι τον περιόρισα. Κερδίσαμε τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Τα έκανα όλα δύσκολα για εκείνον, δεν τον άφησα να αισθάνεται άνετα στο παρκέ. Τον έκανα να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει την μπάλα στον Πίπεν και εκνευρίστηκε. Αυτό έπρεπε να κάνω. Όταν με μάρκαρε, όταν τον πόσταρα, έβαλαν τον Πίπεν σε εμένα για να βγάλω την μπάλα πάλι στην περιφέρεια. Δεν του άρεσε αυτό του Τζόρνταν, ήθελε να έχει αυτός την πρόκληση. Είπε αυτά που έπρεπε να πει, ακόμη και το γέλιο στο ντοκιμαντέρ του. Δεν με νοιάζει, είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είναι ο Μάικ Τζόρνταν. Τον σέβομαι γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα.

Δεν παίξαμε για να κερδίσουμε τους τελικούς, παίξαμε για να επιβιώσουμε. Ήταν η πρώτη ομάδα, ήμασταν η δεύτερη ομάδα, είχαμε μοιραστεί τις νίκες στην κανονική περίοδο, τους νικήσαμε στο Σιάτλ, μας νίκησαν στο Σικάγο. Ήμασταν φοβισμένοι, ο Τζορτζ Καρλ το ξέρει, αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μας”.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ