Μπάσκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξαναγίνεται μπαμπάς – Έγκυος η γυναίκα του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξαναγίνεται μπαμπάς – Έγκυος η γυναίκα του | sports365.gr

Ένα ευχάριστο γεγονός αναμένουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγος του Μαράια. Φυσικά αναφερόμαστε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το ζευγάρι περιμένει με αγωνία το νέο μέλος της οικογένειας τους. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας η γυναίκα του Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία δημοσίευση αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Στην φωτογραφία είναι η ίδια με τον γιο τους και […]

Ένα ευχάριστο γεγονός αναμένουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγος του Μαράια. Φυσικά αναφερόμαστε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το ζευγάρι περιμένει με αγωνία το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας η γυναίκα του Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία δημοσίευση αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Στην φωτογραφία είναι η ίδια με τον γιο τους και μας δείχνει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Κάτω απ’ την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια έγραψε κάποια πολύ συγκινητικά λόγια Κάποια από αυτά ήταν: <<Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια! Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου.

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να ξεπεράσω! Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Λίαμ και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!», ήταν μερικά από αυτά που έγραψε για την μητρότητα.>>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι