Η επιστροφή της Λόρεν Τζάκσον στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στο Σίδνεϊ είναι το μεγάλο γεγονός.

Τα αυστραλιανά Οπάλια, οι διοργανωτές του Μουντομπάσκετ γυναικών που ξεκινάει σε λίγες μέρες, είναι έτοιμα για διάκριση. Έχοντας μάλιστα έμπνευση και ώθηση από τις ίδιες τους τις φανέλες.

Η Αυστραλία, που κατέλαβε την 2η θέση πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018, θα φιλοξενήσει το 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών σε δύο χώρους στο Σίδνεϊ από τις 22 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Η διοργανώτρια της τελικής φάσης (Αυστραλία) και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΗΠΑ) κατεβαίνει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν την διοργάνωση.

Τα «καγουρό», που κατατάσσονται στην τρίτη θέση στον κόσμο πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία, θα παίξουν με τη Γαλλία, τη Σερβία, την Ιαπωνία, το Μάλι και τον Καναδά στη φάση των ομίλων.

Η επιστροφή της Λόρεν Τζάκσον στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στο Σίδνεϊ είναι το μεγάλο γεγονός.

Η 41χρονη τρις «αργυρή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2006 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ελίτ του μπάσκετ το 2016, αφού ένας τραυματισμός στο γόνατο την εμπόδισε να παίξει στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της στο Ρίο.

Η προπονήτρια Σάντι Μπροντέλο είπε ότι η Τζάκσον δούλεψε για να κερδίσει μια θέση στην 12άδα της Αυστραλίας που θα προσπαθήσει για το χρυσό και ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα