Ο Γιόγκι Φέρελ φαίνεται πως βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο rotation του «τριφυλλιού». Από τη στιγμή που ο Φέρελ δεν υπολογίζεται, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την επιθυμία του. Έτσι ώστε να βρει κι […]

Ο Γιόγκι Φέρελ φαίνεται πως βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο rotation του «τριφυλλιού».

Από τη στιγμή που ο Φέρελ δεν υπολογίζεται, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την επιθυμία του. Έτσι ώστε να βρει κι εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να αναζητήσει έναν ανώτερου επιπέδου πόιντ γκαρντ. Ιδανικό σενάριο να γνωρίζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα και να μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Euroleague και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα, είτε δεν θα έχουν στην δωδεκάδα τον Φέρελ, είτε απλώς θα τον ενσωματώσουν στην αποστολή και θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο αν προκύψει σημαντική ανάγκη.

Σε 5 αγώνες στη διοργάνωση (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan Basket League)  ο Αμερικανός είχε 1.6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.8 λάθη ανά 7:59 συμμετοχής.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик