Επιστροφή στην δράση έπειτα από 16 ημέρες για τον Ολυμπιακό, που ρίχτηκε στην μάχη στην Τουρκία κόντρα  στην Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της EuroLeague. Ήταν 26 Δεκεμβρίου όταν η ομάδα του Πειραιά έδωσε τον τελευταίο αγώνα της, επικρατώντας του Ιωνικού με 110-95 για το Κύπελλο Ανδρών. Έκτοτε οι “ερυθρόλευκοι” δεν έδωσαν άλλο παιχνίδι λόγω […]

Επιστροφή στην δράση έπειτα από 16 ημέρες για τον Ολυμπιακό, που ρίχτηκε στην μάχη στην Τουρκία κόντρα  στην Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της EuroLeague.

Ήταν 26 Δεκεμβρίου όταν η ομάδα του Πειραιά έδωσε τον τελευταίο αγώνα της, επικρατώντας του Ιωνικού με 110-95 για το Κύπελλο Ανδρών. Έκτοτε οι “ερυθρόλευκοι” δεν έδωσαν άλλο παιχνίδι λόγω της διασποράς κορονοϊού στην ομάδα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν στο μεσοδιάστημα δύο αγώνες τους στην EuroLeague και άλλοι δύο για την Basket League.

Ο Ολυμπιακός θα έψαχνετην νίκη στην Κωνσταντινούπολη,  πλήρης, κόντρα σε μία Φενέρ που δεν ειχε τους Νάντο ΝτεΚολό, Γιαν Βέσελι και Μάριαλ Σάγιοκ.

Οι μεγάλες επιθέσεις δεν δικαίωσαν τον Ολυμπιακό στην αρχή του ματς, που είχε 2/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 3 ασίστ για 2 λάθη. Επτά πόντοι σε οκτώ λεπτά για τους Πειραιώτες, είναι μία πολύ ισχνή επίδοση.

Η Φενέρμπαχτσε έκλεισε την περίοδο με 3/9 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 2/4 βολές, έχει 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει 5/9 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μία πτώση στο παρκέ και το γόνατό του φάνηκε να χτυπάει στο έδαφος. Έμεινε ξαπλωμένος για μερικά δευτερόλεπτα και πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά θα φανεί στη συνέχεια του αγώνα.

Σαν να μην έφτανε αυτό. Ήρθε και η αποβολή για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, 2:56 πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Τα έβαλε με τους διαιτητές και πήγε στα αποδυτήρια.

Χωρίς τον προπονητή του, λοιπόν, ο Ολυμπιακός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Back-to-back ήταν οι τεχνικές ποινές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που θα συναντήσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο.

Από τα τρία στο πρώτο εικοσάλεπτο, στα έξι σε οκτώ λεπτά στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός κάνει πλέον πολλά και εύκολα λάθη, με την Φενέρμπαχτσε να τα εκμεταλλεύεται. Τρίποντο από τον Γκούντουριτς για το 61-54.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -14, με την Φενέρμπαχτσε να έχει 12/22 τρίποντα, Ο Χαζέρ, ο Μπιρσέν, ο Άκπιναρ, ο Μαχμούτογλου είχαν υποστηρίξει τους Πολονάρα, Χένρι, Πιέρ και οι Τούρκοι όδευαν προς μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη.

Το τελικό 94-80 αφήνει τον Ολυμπιακό με την προσπάθεια για τουλάχιστον 2μιση δεκάλεπτα. Μην έχοντας μάλιστα τον προπονητή του στον πάγκο του. Μετά την αποβολή.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ