Μία τοποθέτηση του Τσαμάτ Παλιχαπίτιγια έβαλε φωτιά στο ΝΒΑ και δη στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς “Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτό που συμβαίνει στους Ουιγούρους. Το αναφέρεις εσύ (σ.σ.: απευθύνεται στον δημοσιογράφο) γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι, αλλά οι υπόλοιποι δεν ασχολούμαστε με αυτό. Σου λέω μια σκληρή και άσχημη αλήθεια: απ όλα όσα με απασχολούν και ενδιαφέρομαι, […]

Μία τοποθέτηση του Τσαμάτ Παλιχαπίτιγια έβαλε φωτιά στο ΝΒΑ και δη στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

“Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτό που συμβαίνει στους Ουιγούρους. Το αναφέρεις εσύ (σ.σ.: απευθύνεται στον δημοσιογράφο) γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι, αλλά οι υπόλοιποι δεν ασχολούμαστε με αυτό. Σου λέω μια σκληρή και άσχημη αλήθεια: απ όλα όσα με απασχολούν και ενδιαφέρομαι, ναι αυτό το θέμα είναι κάτω από το όριό μου” είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως οι Ουιγούροι είναι μια φυλή που ζει κατά βάση στην Ανατολική και Κεντρική Ασία.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση όπως ήταν φυσικό έκανε έξαλλο τον Ενές Καντέρ που τοποθετήθηκε μέσω των social media:

“όταν το ΝΒΑ λέει πως υποστηρίζει τη δικαιοσύνη, μην ξεχνάει αυτούς που πουλούν την ψυχή τους για χρήματα και δουλειές, όπως ο Τσαμάτ Παλιχαπίτιγια, ιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που λέει ότι “κανείς δεν ενδιαφέρεται για ό,τι συμβαίνει στους Ουιγούρους”. Όταν συμβαίνουν γενοκτονίες, άνθρωποι σαν αυτόν τις αφήνουν να συμβαίνουν. Ντροπή”!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик