Χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον σέρβο να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και τον Έλληνα γκαρντ να έχει ενοχλήσεις στην μέση από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χωρίς καθαρό πεντάρι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Basket League

Όπως είναι γνωστό ο Μουσταφά Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος σέντερ των ερυθρολεύκων ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και ως εκ τούτου οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με μοναδικούς ψηλούς τον Λουκ Σίκμα και τον Γιώργο Τανούλη.

Επιπλέον εκτός δωδεκάδας από την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην μέση από την αναμέτρηση στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Aναλυτικά η δωδεκάδα: Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Γιώργος Τανούλης.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ