Ο Ολυμπιακός έχοντας στις αποσκευές του την εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ επιστρέφει σε... κατάμεστο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στις αποσκευές του την εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ επιστρέφει σε… κατάμεστο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, είπε πως Κώστας Σλούκας και Άλεκ Πίτερς πιθανότατα να μην είναι σε θέση να πατήσουν παρκέ για ακόμη μία αναμέτρηση.

«Σίγουρα προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα οι δύο απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές. Το πρόβλημα είναι πως κατά 99% αυτές τις απουσίες θα τις έχουμε και στην αναμέτρηση με την Έφες, οπότε και πάλι θα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω από αυτό που συνηθίζουμε για να κερδίζουμε».

Για το ματς με την Φενέρμπαχτσε, ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε: «Έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, που κάποια τα έχουμε κερδίσει με μεγάλες διαφορές και κάποια άλλα που δεν έχουμε κερδίσει με διαφορές, αλλά παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Αυτό ήταν ένα ματς που σουτάραμε καλά. Βέβαια, δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να σουτάρουμε. Το θέμα είναι να κερδίζεις και όταν δεν σουτάρεις τη μπάλα καλά. Δεν γίνεται να σουτάρεις συνέχεια με 55% στο τρίποντο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν