Πανευτυχής ο κόουτς των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρσι έκαναν μια πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα με το νταμπλ, αλλά και σε Ευρώπη αφού για ένα σουτ δεν πήγαν στον τελικό της Euroleague.

Οι Πειραιώτες εκτιμούν πως το ρόστερ της νέας χρονιάς είναι πιο καλό και ιδίως η φροντ λάιν της ομάδας. Τις θέσεις των Πρίντεζη, Ζαρλ Σαρλ και  Μάρτιν πήραν οι Πίτερς, Μπλακ και Μπόλομποι.

Ερωτηματικό για τους μπασκετικούς παραμένει η θέση «2» και κατά πόσο θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως ο Αϊζάια Κάνααν είναι το ίδιο ποιοτικός με τον Ντόρσεϊ και μάλιστα είναι και πιο έμπειρος, αφού έχει περισσότερα χρόνια παρουσίας στο NBA.

Αυτός πάντως που θεωρούν ότι θα είναι η έκπληξη της χρονιάς είναι ο Μιχάλης Λούντζης. Ο 24χρονος πλέι μέικερ την περασμένη σεζόν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα κα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί και αυτό το διάστημα με την φανέλα της Εθνικής, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης από πέρσι το καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε από την Προμηθέα.

Έτσι, εκτιμούν πως ο Λούντζης θα είναι το ιδανικό αποκούμπι στον Ουόκαπ και στον Σλούκα.  Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφή εκτός αν προκύψει κάτι ντόπιο. Πάντως το επόμενο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να αποκτήσουν τους Νετζήπουγλου (Άρης) και Τανούλη (Προμηθέας). 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ