Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι του φέτος.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το… ρόδι στη φετινή Ευρωλίγκα, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του κυρίως όσον αφορά στην επιθετική απόδοσή τους.

Το «τριφύλλι» άλωσε το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Όπως τόνισε ο προπονητής του μετά το τέλος του ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Όπως είπαμε πριν από το ματς, παίξαμε σκληρά. Το ξεκίνημα στην άμυνα δεν ήταν καλό, αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια.

Επιθετικά ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος. Σταματήσαμε τα λάθη, το παιχνίδι πήγε στις τελευταίες κατοχές και κερδίσαμε.

Φυσικά, ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ήταν σημαντικό και λόγω της αυτοπεποίθησής μας, επίσης.

Είπα πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και ήταν. Τελικά, μια απόφαση το έκρινε και κερδίσαμε.

Όπως είπα, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι εδώ μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς».

Ο προπονητής των γηπεδούχων Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, από την πλευρά του, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη.

Μας έδωσαν πολλή ενέργεια σε όλο το ματς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά και στην άμυνα και συν επίθεση. Η δεύτερη περίοδο ήταν κομβική, γιατί κάναμε λάθη.

Στην τελευταία περίοδο ήμασταν μπροστά με πέντε πόντους και κάναμε κάποια ηλίθια λάθη και τους δώσαμε πόντους στον αιφνιδιασμό κι έτσι χάσαμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ