Αναμενόμενη δεν την λες την ήττα του Παναθηναϊκού που έπαιζε χωρίς τον Νέντοβιτς, αλλά από την άλλη και η Ανατολού είχε σημαντικές απουσίες. Απλά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκός, αφού στο πρώτο ήταν γεμάτος ενέργεια και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν βγήκε ποτέ. Ανέβηκε η […]

Αναμενόμενη δεν την λες την ήττα του Παναθηναϊκού που έπαιζε χωρίς τον Νέντοβιτς, αλλά από την άλλη και η Ανατολού είχε σημαντικές απουσίες. Απλά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκός, αφού στο πρώτο ήταν γεμάτος ενέργεια και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν βγήκε ποτέ. Ανέβηκε η Αναντολού στο δεύτερο, με τον Αταμάν να στήνει παγίδα στον Βόβορα και να πέφτει μέσα. 

Παναθηναϊκός- Εφές 77-80

Στο 2-4 υποχώρησε ο Παναθηναϊκός, πρώτη φορά στο θετικό πρόσημο για την Εφές που είναι πλέον στο 4-3. Μόλις 5 λάθη σε όλο το ματς για την ομάδα του Αταμάν, η οποία δεν είχε Ντάνστον και Λάρκιν, έχασε τον Μπομπουά στο πρώτο δίλεπτο αλλά άντεξε. Υπερπροσπάθεια του Παναθηναϊκού στο φινάλε για να επιστρέψει από το -10, αλλά λάθη που στοίχισαν στο τελευταίο λεπτό στην ομάδα του Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο με 40-36, έχοντας υπεροχή στα ριμπάουντ (20 έναντι 11), πολύ καλή δημιουργία (12 ασίστ για μόλις 3 λάθη). Κι επίσης αρκετούς παίκτες να προσφέρουν στο σκορ (Παπαγιάννης και Παπαπέτρου από 8, Μήτογλου 7, Μακ 6). Σημαντικό επίσης ότι Σαντ Ρος και Παπαπέτρου είχαν τις 8 από τις 12 ασίστ της ομάδας. Όπως και οι 11 πόντοι από επιθετικά ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές 77-80 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Αταμάν άλλαξε προσανατολισμό στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας τον Μπαλμπάι να πιέσει τον Σαντ Ρος και να εμποδίσει την κυκλοφορία του Παναθηναϊκού. Βεβαίως υπήρξε και θέμα με τον Βασίλιε Μίσιτς ο οποίος είχε… ντυθεί Λάρκιν και με το σκορ στο 46-45 είχε πετύχει σχεδόν τους μισούς πόντους (21) των Τούρκων.

Με 2’ για το τέλος του αγώνα η Εφές ήταν μπροστά με 75-66, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 79-74 με… τρίποντο του Παπαγιάννη (!) και 79-76

Οι δύο άστοχες βολές του Σιμόν (6,6’’ για το τέλος) και οι 1/2 (στα 5,6’’, επίτηδες έχασε τη δεύτερη) του Παπαγιάννη έφεραν το σκορ στο 79-77 για τους Τούρκους. Ο Μορμάν με 1/2  έκανε το 80-77 αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε τάιμ άουτ ώστε να επαναφέρει τη μπάλα από το κέντρο… Το μακρινό σουτ απελπισίας με… προσευχές του Παπαπέτρου δε βρήκε στόχο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα