Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το «διπλό» στο Βερολίνο.

Επιβλητικός ήταν ο Ολυμπιακός στη «Mercedes-Benz Arena», στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθούν των «άλμπατρος», που είναι τελευταία στην κατάταξη, φθάνοντας στη νίκη με το ευρύ 93-60.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», μετά το τέλος του ματς, αφιέρωσε την επικράτησή τους στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όπου παίζουμε έχουμε στήριξη.

Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Ολυμπιακό, είναι η επέτειος της Θύρας 7, που χάσαμε 21 φίλους της ομάδας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη τους.

Ελέγξαμε το παιχνίδι για τρεις περιόδους μέσα από την άμυνά μας. Είναι σημαντικό να τελειώνουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ήταν πολύ σοβαροί. Δεν υποτιμούμε τα παιχνίδια εδώ, γιατί είχαμε αρκετές δυσκολίες παλαιότερα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)