Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την άνετη επικράτησή τους απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν σε ευρείας έκτασης νίκη, με τον προπονητή τους Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει τα εύσημά του στους παίκτες του.

Όπως τόνισε, μετά το τέλος του ματς: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η εμφάνισή μας στο πρώτο μέρος ήταν μοναδική, μοιράσαμε 19 ασίστ και σκοράραμε 58 πόντους, ενώ και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή.

Ο πρώτος στόχος μας ήταν να αποφύγουμε την αποτελεσματικότητα της ομάδας με το καλύτερο ποσοστό στη ρακέτα. Νομίζω ότι σκόραραν λίγο στη ρακέτα.

Πρέπει, φυσικά, να έχουμε στο μυαλό μας ότι ήρθε χωρίς τρεις παίκτες της, όμως έτσι είναι η Ευρωλίγκα, οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλά λάθη και σε ένα ματς 30 πόντων τα 19 λάθη είναι πολλά.

Δεν θα παραπονεθώ, ήταν μια καλή νίκη, ήταν δύο αγώνες με τη Βίρτους και με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, ήταν μια δύσκολη σειρά αγώνων.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι, είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα πήγαμε πολύ καλά.

Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, που είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. Η αποψινή νίκη είναι σημαντική, όμως πρέπει και να ανοίξει το ροτέισον για το κομμάτι της ενέργειας.

Έχουμε κάποια δίδυμα που ταιριάζουν μεταξύ τους, άλλος συμπληρώνει άλλον. Πιστεύουμε στο ρόστερ μας και σε όλους τους παίκτες που έχουμε.

Ο Λαρεντζάκης έχει κρίνει πολλά παιχνίδια, ο Πίτερς είναι ο παίκτης που βλέπετε, όλοι είναι σημαντικοί για εμάς. Δεν γίνεται να βγάλεις σεζόν με παίκτες στα +35 λεπτά.

Ο Βεζένκοφ παίζει λιγότερο και είναι σημαντικό για αυτόν, σκοράρει το ίδιο και σε λιγότερο χρόνο. Δεν είχαμε τον Μπλακ, ο Γουόκαπ και ο ΜακΚίσικ έκαναν θεραπείες, έτσι είναι όμως, οι τραυματισμοί είναι μέρος του μπάσκετ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик