Το... τρίτο ημίχρονο στη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός πέρασαν από το «Pabellon Fuente De San Luis», απέναντι στη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεπέρασαν το κακό ξεκίνημά τους κι έφθασαν στην κατάκτηση του «διπλού», επιστρέφοντας από το -15.

Ο 57χρονος τεχνικός, μετά το τέλος του ματς, παραδέχθηκε: «Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν.

Ήρθαμε από το Κύπελλο Ελλάδας που είχαμε τρία παιχνίδια σε τρεις ημέρες. Ήμασταν σε εορταστική διάθεση στο πρώτο ημίχρονο, είχε περισσότερη ενέργεια η Βαλένθια από εμάς και μεγαλύτερο κίνητρο.

Η τρίτη περίοδος ήταν εκπληκτική για εμάς. Είχαμε κίνητρο να παίξουμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Είχαμε δέκα περισσότερες κατοχές μέσα από τα ριμπάουντ και ήταν πολύ σημαντικός αριθμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε την ίδια προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ και την προοπτική μεταπήδησής του στο ΝΒΑ για τους Σακραμέντο Κινγκς, εξήγησε: «Δεν είναι ο χρόνος να μιλήσουμε για αυτό.

Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Ο Σάσα έχει συμβόλαιο με εμάς, έχει και οψιόν. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι για αυτό.

Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα και ο Σάσα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Εστιάζουμε σε αυτό.

Έχουμε αυτόν τον φανταστικό παίκτη και τον θέλουμε απελπισμένα! Δεν νομίζω πως είναι η ώρα να μιλήσουμε για κάθε παίκτη τι θα συμβεί στο μέλλον».

O Άλεξ Μουμπρού, από τους γηπεδούχους, επεσήμανε: «Το σημερινό παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα.

Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο αν και χάσαμε κάποια σουτ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε άμυνα στο επίπεδο που ήθελε στο τρίτο δεκάλεπτο κι αυτό τους έδωσε ψυχολογία.

Μαζέψαμε τη διαφορά, όμως χάσαμε κάποια σουτ που θα μπορούσαν να μας κρατήσουν στο παιχνίδι και έτσι ήρθε η ήττα στο τέλος για εμάς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ