O Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας,

O Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας,

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκέφτεται από τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (30/12), καθώς προέχει η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (22/12).
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο head coach των Πειραιωτών ενόψει της αναμέτρησης με τους Σέρβους:

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν και τη συνέχεια: «Συνήθως οι προπονητές το χρησιμοποιούμε σαν κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι. Ως ένα πεδίο που πιέζουμε τους παίκτες να μην επαναλάβουν τα ίδια. Μένει να δούμε αν τα καταφέραμε και αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς που είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί ο κόσμος να το αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι. Αν δείτε τα αποτελέσματα του Αστέρα τον τελευταίο 1.5 μήνα θα το καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή οι Βιλντόζα και Νέντοβιτς, οι οποίοι δεν έπαιζαν στο κακό διάστημα του Αστέρα, σκοράρουν και δημιουργούν περίπου το 60% των πόντων του. Περίπου σε 25 λεπτά που παίζουν μέσο όρο, έχουν πάνω από 14 πόντους μέσο όρο. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά απέναντί τους, αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν στο μυαλό του υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 30/12: «Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα χάσουμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αυριανή αναμέτρηση, γιατί ο βαθμός επικινδυνότητας είναι πολύ μεγάλος, όπως κάθε αγώνας της Ευρωλίγκας. Και αυτό το τελευταίο δεν χρειάζεται να το λέω εγώ, αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα από τα αποτελέσματα. Η Ρεάλ έχασε από την Ζαλγκίρις, η Εφές τα δύο τελευταία παιχνίδια, η Φενέρ τρία συνεχόμενα ματς, δεν χρειάζεται να πω λοιπόν πως αν δεν συγκεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι, θα το πληρώσεις. Άρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τους αριθμούς που δείχνουν πως η άμυνα του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που πρέπει στα τελευταία δεκάλεπτα: «Αναφέρεστε στα ματς που χάσαμε. Τα ματς που χάσαμε είναι πέντε και εκείνα που κερδίσαμε εννιά. Στα εννιά ματς που κερδίσαμε δεν συνέβη αυτό. Οι δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη, και καλά κάνουν, συνηθίζουν να βλέπουν αυτό. Και εμείς το αναλύουμε και το σκεφτόμαστε, για το τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Όμως, αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Ολυμπιακός επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του. Κάποια τα τελειώνει καλά, εννιά από αυτά και πέντε από αυτά δεν τα τελείωσε καλά. Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς, βλέποντας ρεαλιστικά τον ανταγωνισμό, ότι εμείς θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Αν κάποιος το πιστεύει, πρέπει να είναι πολύ φανατικός Ολυμπιακός και το δέχομαι! Φυσικά κοιτάμε να βελτιωθούμε, να έχουμε καλύτερη προσέγγιση, καλύτερες αποφάσεις και οι προπονητές και οι παίκτες. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να μάθουμε από τα λάθη μας. Όμως, δεν μπορούμε να μείνουμε στα παιχνίδια που δεν τα τελειώσαμε ενώ ήμασταν μπροστά. Πρέπει να καταλάβουμε πως παίζουν και οι άλλοι και έχουν και ταλέντο. Επίσης, δεν μπορούμε να είμαστε σαράντα λεπτά σε ένα τέτοιο επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε αλλά δεν είμαστε ακόμα σε ένα χρονικό σημείο που μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για την κατάσταση των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μουστάφα Φαλ, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση: «Ο Λαρεντζάκης είναι εντάξει και θα παίξει αύριο, ο Φαλ έκανε σήμερα το 1/3 της προπόνησης και είναι καταπονημένος από την ίωση. Θα δούμε αύριο πόσες δυνάμεις θα έχει για να παίξει, αν χρειαστεί, στο παιχνίδι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик