Οι σκέψεις των ανθρώπων του Ντουμπάι για «μπάσιμο» στην Euroleague είναι εδώ και καιρό γνωστές, όμως οι... ζυμώσεις έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Οι σκέψεις των ανθρώπων του Ντουμπάι για «μπάσιμο» στην Euroleague είναι εδώ και καιρό γνωστές, όμως οι… ζυμώσεις έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Η «Mundo Deportivo» ανέφερε πως στο τραπέζι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης υφίσταται πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για έξι χρόνια. Το ποσό είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από τις τωρινές χορηγικές συμφωνίες και οι μοναδικές «απαιτήσεις» από την μεριά των ανθρώπων που «τρέχουν» το project αφορούν την παρουσία ομάδας από το Ντουμπάι με wild card από την σεζόν 2024/2025, καθώς την φιλοξενεία δύο Final Four (2025, 2029).

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συμβούλια των μετόχων της Euroleague για το ζήτημα, που σίγουρα θα δημιουργήσει και την ανάγκη για αύξηση των ομάδων και στην Γηραία Ήπειρο. Η Παρί και οι London Lions έχουν ήδη θέση… φαβορί για την πρώτη επέκταση σε αυτό το κομμάτι, ενώ στο τραπέζι θα πέσει επίσης και η ανάγκη για συμφωνία με την FIBA σχετικά με το καλεντάρι, τα «παράθυρα» και την ιδέα της ένωσης του Basketball Champions League με το Eurocup.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο ζήτημα που σίγουρα θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στην Euroleague

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα