Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με την Βιλερμπάν για το εξ ’αναβολής παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και διασύρθηκε από την Γαλλική ομάδα και οι καμπάνες πλέον χτυπάνε πολύ δυνατά στην ομάδα του Βόβορα. Μπορεί να είχε καλή ψυχολογία και να έμοιαζε έτοιμος για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν, αλλά όπως […]

Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με την Βιλερμπάν για το εξ ’αναβολής παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και διασύρθηκε από την Γαλλική ομάδα και οι καμπάνες πλέον χτυπάνε πολύ δυνατά στην ομάδα του Βόβορα.

Μπορεί να είχε καλή ψυχολογία και να έμοιαζε έτοιμος για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν, αλλά όπως αποδείχθηκε πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος! Όχι μόνο δεν διεκδίκησε τη νίκη, όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστικός, αλλά γνώρισε βαριά ήττα από την γαλλική ομάδα με 97-73, με την οποία κάνει πισωγύρισμα μετά το ματς με την Μπάγερν.

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ : Βατερλώ στην Γαλλία για τους «πράσινους» -  Onsports.gr

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το χειρότερο παιχνίδι τους τη φετινή σεζόν, αφού από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά… κατέρρευσαν μετά και τα συνεχόμενα τρίποντα των γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βιλερμπάν τελείωσε το ματς έχοντας 17/24 τρίποντα, αριθμός που ρίχνει εύκολα στο καναβάτσο οποιαδήποτε ομάδα. Το έκανε απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 13/21 σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα, το επανέλαβε μερικά 24ωρα αργότερα κόντρα στον κάκιστο Παναθηναϊκό.

Μια έκπληξη είχε η αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού, με τον Μήτογλου να προτιμάται αντί του Παπαγιάννη στο «5» και να πλαισιώνεται από Καλαϊτζάκη, Σαντ-Ρόος, Παπαπέτρου και Μπέντιλ. Η καλή άμυνα των «πράσινων» στην εκκίνηση δεν εξαργυρώθηκε σε σκορ λόγω των κακών τελειωμάτων στην επίθεση, με τη Βιλερμπάν να προηγείται (7-4, 10-9) χάρη σε τρίποντα των Φρίμαν και Κόουλ. Σαντ-Ρόος και Μήτογλου από μακριά ξεμπλόκαραν την ομάδα τους (10-12), η οποία όμως συνέχισε να πληρώνει την απροσεξία της (15-12) και την κακή περιφερειακή άμυνα που επέτρεψε στους Γάλλους να κλείσουν το δεκάλεπτο με 20-17 και 4/7 τρίποντα.

Οι κερδισμένες μάχες του Παπαγιάννη στον αέρα πρόσφεραν λύσεις σε στιγμές επιθετικής… δυστοκίας για τον Παναθηναϊκό, όμως η πληγή των μακρινών σουτ ήταν ακόμη ανοιχτή, 32-24 με 8/11 για τους γηπεδούχους πίσω από τα 6,75μ. Ο Νέντοβιτς ήταν «κρύος», με άστοχα σουτ και κακές επιλογές, με συνέπεια η Βιλερμπάν να χτίζει πλέον διψήφιες διαφορές, 36-24, την ώρα που ο Γιώργος Βόβορας έψαχνε αντίδοτο καλώντας δεύτερο τάιμ άουτ σε τεσσεράμισι λεπτά στην δεύτερη περίοδο. Εις μάτην… Ο Παναθηναϊκός με κακές ιδέες και εκτελέσεις στην επίθεση (9/32 σουτ) αλλά και ολιγωρίες στην άμυνα είδε την απόσταση να μεγαλώνει, 44-26 (με 10/13 τρίποντα για Βιλερμπάν). Μια αναλαμπή του Νέντοβιτς επέτρεψε στο «τριφύλλι» να συμμαζέψει ελαφρώς τη ζημιά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -14, 44-30.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους θύμισε αυτή στο πρώτο πεντάλεπτο και έδωσε ώθηση για να μειωθεί κι άλλο η διαφορά, 44-35 (με το σερί να φτάνει στο 9-0). Η αντίδραση, ωστόσο, αποδείχτηκε βραχύβια, καθώς η Βιλερμπάν εκμεταλλευόμενη τις ίδιες ασθένειες των «πράσινων» εκτοξεύτηκε για πρώτη φορά στο +19 (56-37). Οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ συνέχιζαν την ομοβροντία, 61-37 με 12/16 τρίποντα, μέχρι ο Μποχωρίδης να δώσει λίγο παλμό ερχόμενος από τον πάγκο και η διαφορά να μειωθεί στους 15 (64-49) με το δεύτερο τρίποντο του Κασελάκη. Τα φτηνά λάθη όμως δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η αντεπίθεση με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 68-51.

Οι… τσαπατσουλιές του Φόστερ στην επίθεση έσβησαν και την τελευταία ελπίδα του Παναθηναϊκού να γίνει κάπως απειλητικός. Αντ’ αυτού η Βιλερμπάν βρέθηκε ξανά πάνω από τους είκοσι (83-57) και λίγο πριν το τέλος κοντά στους τριάντα (95-66) φτάνοντας τα 17/22 τρίποντα. Η ψαλίδα έκλεισε τελικά με 97-73 σε μια ιστορικά κακή βραδιά για τους πράσινους

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик