Οι «ερυθρόλευκες» εξασφάλισαν πανηγυρικά την παρουσία τους στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Την πρόκρισή του στους ομίλους της Ευρωλίγκας Γυναικών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός μετά την ευρείας έκτασης νίκη του με 84-60 επί του Ερυθρού Αστέρα, μες στο Βελιγράδι.

Μετά την επικράτησή τους απέναντι στη Σέπσι οι «ερυθρόλευκες» έκαναν επίδειξη δύναμης και κόντρα στις Σέρβες και εξασφάλισαν πανηγυρικά την παρουσία τους στην κανονική περίοδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Οι παίκτριες του Μάρτιν Ζίμπαρτς επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά την κυριαρχία τους στον προκριματικό όμιλο που συμμετείχαν.

Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει κριτικής, η Μέγκαν Γκούσταφσον ήταν και πάλι εξαιρετική με 25π., πέντε ριμπάουντ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο σε 17’.

Οι Πειραιώτισσες θα τοποθετηθούν στον Α’ Όμιλο, με αντιπάλους τη Σέκζαρντ από την Ουγγαρία, την πολωνική Πολκοβίτσε, την ιταλική Βίρτους Μπολόνια, τη γαλλική Μπουρζ, την ισπανική Βαλένθια, την τουρκική Φενέρμπαχτσε και την τσεχική USK Πράγας.

Δεκάλεπτα: 21-21, 32-39, 50-60, 60-84.

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Δίελα, Σταμάτη, Σταμολάμπρου 19 (5/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα), Σύρρα 4, Βαμβακά 2, Αγιούστο 8 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Γκούσταφσον 25 (9/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/7 βολές, 5 ριμπάουντ), Νικολοπούλου6 (7 ριμπάουντ, 13 ασίστ), Σουκ 12 (3/9 δίποντα, 6/6 βολές), Σπυριδοπούλου, Στραουτμάνε 8 (4/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague (W)

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ