Τρελαμένος ο Ιτούδης! Αποθέωσε τους παίκτες!

Η Εθνική μας έγραψε χθες την 3η συνεχόμενη νίκη της στο EuroBasket 2022, υποτάσσοντας με 93-77 τη Μεγάλη Βρετανία. Και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κρατήθηκε, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του μετά το παιχνίδι, δίνοντας μία παθιασμένη ομιλία.

Ο προπονητής της Εθνικής εκθείασε την ομάδα λέγοντας ότι “είναι μία μέρα που απόλαυσα να σας προπονώ”, ενώ έπειτα ανέβασε και τον Μιχάλη Λούντζη για την βοήθειά του και στάθηκε στην σύνδεση των ΣλούκαΠαπαγιάννη.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε:

“Για εμένα κάνατε σπουδαία δουλειά. Είναι μία από τις ημέρες που απόλαυσα να σας προπονώ. Επέστρεψαν τρεις παίκτες πιο δυναμικά. Ο Λούντζης ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε, μπράβο. Το δεύτερο είναι ότι συνδέθηκαν καλά οι Σλούκας και Παπαγιάννης. Είμαστε άλλη ομάδα όταν συμβαίνει αυτό.

Έτσι πρέπει να γίνεται. Σήμερα δεν ήταν η μέρα του Τάιλερ (σ.σ Ντόρσεϊ) ή του Νικ (σ.σ Καλάθη). Μπορεί να είναι η μέρα του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Βερολίνο, αλλά έχουμε άλλη αποστολή. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά η αποστολή είναι διαφορετική, το καταλαβαίνετε. Ειδικά για τον αυριανό αγώνα (σ.σ με Ουκρανία)”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ