Στον πέμπτο αγώνα της για την φάση των 8 η Ελλάδα αντιμετώπισε την ομάδα της Ισπανίας και είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά η τρίτη περίοδο έκρινε τον νικητή.

Συνέχεια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, με την Ελλάδα στις κορασίδες, κόντρα στην Ισπανία για την φάση των 8 στο EuroBasket U16.

Η ήττα από τη Γαλλία στην πρώτη αγωνιστική του EuroBasket U16 χτύπησε το καμπανάκι και η ομάδα του Γιάννη Κτιστάκη κέρδισε εύκολα την Δανία στην συνέχεια την Τσεχία και τελευταία την Λετονία.

Ελλάδα (Κτιστάκης): Γιαπίτζογλου, Στολίγκα, Σύρπα, Τσινασλανίδου, Ζιάκα, Αρσενιάδου, Χατήρα, Χολοπούλου, Φελούρη, Καλογήρου, Παρασκευοπούλου, Σιουμουρέκη

Στον πέμπτο αγώνα της για την φάση των 8 η Ελλάδα αντιμετώπισε την ομάδα της Ισπανίας και είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά η τρίτη περίοδο έκρινε τον νικητή.

Από την αρχή μπήκε δυνατά η Ισπανία και πήρε μια μικρή  διαφορά στην πρώτη περίοδο που έληξε με 15-9, και στην δεύτερη είχαμε αντιστροφή σκηνικού με την εθνική ομάδα να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και να βελτιώνεται επιθετικά και να κλείνει 15-20. Το πρώτο μέρος βρήκε τις Ισπανίδες μπροστά με διαφορά ενός πόντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τρίτη περίοδο οι Ισπανίδες έκαναν ένα ξέσπασμα χωρίς να μπορούν απαντήσεις οι παίχτριες της Ελλάδας και πήραν σημαντική διαφορά με 52-28. (σκορ 3ης περιόδου 22-9)

Με την πλάτη  στον τοίχο μπήκαν οι Ελληνίδες για να ανατρέψουν την διαφορά των 14 πόντων που ήταν κάτι πολύ δύσκολο εξ αρχής. Τελικά η Ισπανία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη με

Δεκάλεπτα: 15-9, 30-29, 52-38, 74-50.

Ελλάδα (Κτιστάκης): Αρσενιάδου, Φελούρη 5, Σιουμουρέκη 3 (1), Τσινασλανίδου, Ζιάκα 2 (4 ασίστ), Χατήρα 11 (4/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Χωλοπούλου 8 (2), Γιαπίτζογλου, Καλογήρου 5, Παρασκευοπούλου 8 (4/6 δίποντα), Στολίγκα 8 (2), Σύρπα

 13/39 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 3/4 βολές, 30 ριμπάουντ (23+7), 14 ασίστ, 22 λάθη, 8 κλεψίματα, 4 τάπες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик