Δύο νέα πρόσωπα στην Εθνική Ανδρών.

Δύο προπονητές αποχώρησαν από το πόστο τους στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών και ο Βαγγέλης Λιόλιος αποκάλυψε τους αντικαταστάτες τους.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο θα πάρει μέρος το Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Όπως αποκάλυψε, οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού Ισίδωρος Κουτσός και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έθεσαν εαυτόν εκτός, για το δικό του λόγο ο καθένας.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος θα συνεχίσει στην Κίνα και ο δεύτερος στη Γαλατάσαραϊ, στο πλευρό του Ανδρέα Πιστιόλη.

Τη θέση τους θα πάρουν ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, καθώς και ο Τζος Οπενχάιμερ, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς.

Βοηθοί προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη παραμένουν οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Σάββας Καμπερίδης, ενώ στο «γαλανόλευκο» επιτελείο προστέθηκε και ο Μάριος Μπατής.

Όπως κατέληξε ο Βαγγέλης Λιόλιος: «Έχουμε ένα ισχυρό προπονητικό επιτελείο. Υπάρχουν ακόμη φυσικά οι γυμναστές, οι φυσιοθεραπευτές.

Θέλουμε η Εθνική να έχει το σεβασμό και την υποστήριξή μας, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο τεχνικό επιτελείο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ