Συνεχίζονται τα προκριματικά για το Eurobasket 2022 με αρκετές εκπλήξεις που προκαλούν, αλλά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε το σκηνικό που συνέβη στον αγώνα Κροατία – Τουρκία με τον διαιτητή να ντύνεται Ρόκι Μπαλμπόα και θύμα του ο Τούρκος προπονητής Ορχούν Ενέ. Πολλά περιστατικά έχουμε δει κατά καιρούς στα γήπεδα μπάσκετ με τις περισσότερες φορές […]

Συνεχίζονται τα προκριματικά για το Eurobasket 2022 με αρκετές εκπλήξεις που προκαλούν, αλλά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε το σκηνικό που συνέβη στον αγώνα Κροατία – Τουρκία με τον διαιτητή να ντύνεται Ρόκι Μπαλμπόα και θύμα του ο Τούρκος προπονητής Ορχούν Ενέ.

Πολλά περιστατικά έχουμε δει κατά καιρούς στα γήπεδα μπάσκετ με τις περισσότερες φορές πρωταγωνιστές τους παίχτες και τους φιλάθλους. Αλλά να κλέβει την παράσταση ο διαιτητής για την ξεγυρισμένη μπουνιά που έριξε σε προπονητή δεν το έχουμε ξαναδεί.

Κατά αρχάς για να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα ο διαιτητής του αγώνα Κροατία – Τουρκία δεν το έκανε εσκεμμένα. Ήταν ατύχημα. Και μάλιστα πολύ χαριτωμένο.

Πιο αναλυτικά, ο διαιτητής, θέλοντας να δείξει παράβαση, άπλωσε το χέρι του με σφιγμένη την γροθιά του, αλλά ακριβώς δίπλα του ήταν ο άτυχος τεχνικός της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να την φάει ο Ορχουν Ενέ και να μην καταλάβει από που του ήρθε. Για την ιστορία η Κροατία κέρδισε την Τουρκία με 79 – 62..

Η FIBA από την μεριά της με αρκετή δόση χιούμορ έφτιαξε το βιντεάκι σε ρυθμούς Ρόκι και το ανέβασε στο Twitter.

Απολαύστε το χαριτωμένο βίντεο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик