Όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Αυτό άλλωστε το μήνυμα έστειλε με τον δικό της περίεργο αλλά και μοναδικό τρόπο η παίχτρια μπάσκετ Αντονέλα Γκονζάλες, στην Αργεντινή. Υπάρχει το δεν θέλω και όχι το δεν μπορώ. Η Αντονέλα αγωνίζεται στην Ροκαμόρα που είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας μπάσκετ γυναικών στην Αργεντινή και έκανε μια […]

Όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Αυτό άλλωστε το μήνυμα έστειλε με τον δικό της περίεργο αλλά και μοναδικό τρόπο η παίχτρια μπάσκετ Αντονέλα Γκονζάλες, στην Αργεντινή. Υπάρχει το δεν θέλω και όχι το δεν μπορώ.

Η Αντονέλα αγωνίζεται στην Ροκαμόρα που είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας μπάσκετ γυναικών στην Αργεντινή και έκανε μια μοναδική κίνηση με μεγάλο νόημα. Πρόσφατα μητέρα με το μωρός της να είναι 11 μηνών και έδωσε με τον δικό της τρόπο την απάντηση στο ερώτημα. Μπάσκετ ή παιδί.

Αποφάσισε να συνεχίσει την ζωή της χωρίς να είναι η μητέρα που χρειάζεται το παιδί της, αλλά και να παραμείνει αθλήτρια στην αγαπημένη της ομάδα, και να παίζει το μπάσκετ που τόσο πολύ αγαπάει.

Με το μεγάλο ντέρμπι μπροστά της εναντίον της Βελέζ Σάρφιλντ μπήκε στο γήπεδο με την μωρό της την Μάντι, κάτι που φυσικά κάνει σε όλους τους αγώνες της ομάδας της από την αρχή της χρονιάς. 

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας θήλασε την μικρή Μάντι και στην συνέχεια μπήκε στο παρκέ, όπως κάνει σε κάθε αγώνα της ομάδας της. Αλλά στο μεγάλο ντέρμπι το μωρό ζητούσε την μαμά του, και χωρίς να χάσει με την στήριξη της προπονήτριας της πήγε στην μικρή Μάντι στο ημίχρονο και την φρόντισε. “Ήταν πολύ πεινασμένη και ασυγκράτητη”

Οπως είπε η Αντονέλα: Θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει τα προβλήματα κάθε μητέρας. Να είναι επαγγελματίας στην δουλειά της αλλά να υπάρχει σεβασμός και ισότητα.

όσον αφορά τον αγώνα που πέρασε σε δεύτερη μοίρα στην ιστορία μας η Αντονέλα πέτυχε 8 πόντους, 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, και βοήθησε την ομάδα της να κερδίσει το μεγάλο ντέρμπι 61-44.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague (W)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα