Με κούπα άρχισε και την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός! Μετά τον νικηφόρο τελικό του Super Cup στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα με 92-83. Σε μία αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν το πάνω χέρι από την αρχή. Με την κατάκτηση του Super Cup το ‘τριφύλλι”” έφτασε τις 27 σερί χρονιές τουλάχιστον με ένα […]

Με κούπα άρχισε και την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός! Μετά τον νικηφόρο τελικό του Super Cup στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα με 92-83. Σε μία αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν το πάνω χέρι από την αρχή.

Με την κατάκτηση του Super Cup το ‘τριφύλλι”” έφτασε τις 27 σερί χρονιές τουλάχιστον με ένα τρόπαιο. Αφού από το 1996 μέχρι και το 2021 κάθε χρονιά προσθέτει και μία κούπα στο παλμαρέ του. Σε ένα πραγματικά τρομακτικό επίτευγμα!

Αυτά τα 27 χρόνια οι πράσινοι έχουν πάρει 43 τίτλους εκ των οποίων τα 20 Πρωταθλήματα, τα 15 Κύπελλα, οι 6 Ευρωλίγκες, το φετινό Super Cup και το Διηπειρωτικό του 1996.

Μάλιστα κατά την απονομή του Super Cup οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν έξαλλα και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε το σήμα “1” στέλνοντας μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν και υποσχόμενος περισσότερους τίτλους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ